Cum comand

Pentru plasarea unei comenzi pe www.bliss-online.ro puteti opta pentru optiunea Comanda rapida, daca nu aveti un cont creat sau prin accesarea contului dumneavoastra unde veti putea viziualiza in orice moment detalii despre statusul comenzii. Oricare ar fi metoda pentru care optati pentru plasarea unei comenzi, trebuie doar sa urmati pasii urmatori:

- alegeti categoria principala (Pentru el, Pentru ea) si vizualizati produsele in functie de subcategoria dorita. 
- cu un simplu click pe produsul dorit, puteti sa-i vedeti detaliile. In pagina de vizualizare a produsului veti putea vedea compozitia materialului precum si o scurta descriere. 
- alegeti marimea dorita si adaugati produsul in cos. 
-in cosul de cumparaturi vi se va afisa totalul comenzii, care include si taxa de transport. Dupa ce ati comandat toate produsele si doriti sa finalizati comanda, va rugam sa mergeti mai departe in cosul de cumparaturi. 
- in aceasta faza va rugam sa completati adresa la care coletul poate fi predat, cat si adresa de email si numarul dumneavoastra de telefon. Alegeti metoda de plata si mergeti mai departe in cosul de cumparaturi. 
-in aceasta faza va este prezentat sumarul comenzii dumneavoastra, asa cum va fi ea inregistrata in sistemul nostru. Daca aveti un voucher inregistrat pe adresa dumneavoastra de email, va fi scazut din totalul comenzii in acest moment. Daca datele comenzii sunt cele dorite de dumneavoastra, va rugam sa finalizati comanda. 
- comanda este finalizata. Acum puteti folosi butoanele din pagina de confirmare pentru a va informa prietenii de pe Facebook/Twitter/Pinterest de comanda dumneavoastra. In cel scurt timp posibil, veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa dumneavoastra de email.