Despre JACK & JONES

JACK&JONES a fost fondat in 1989. Astazi, JACK&JONES este unul dintre liderii producatorilor de imbracaminte barbateasca din Europa  cu mai mult de 1,000 de magazine in 38 de tari si mii de parteneri  de vanzari in toata lumea.


De ce exclusivismul oferit de Jack&Jones? Pentru ca este creat de echipe individuale de designeri, unde fiecare echipa are propriul designer astfel ca Jack&Jones este impartit in mai multe divizii, fiecare cu un concept diferit.


În termeni de design, cele sase linii ale Jack&Jones: Originals, Core, Premium, Vintage, Premium si Tech, au diferite grupuri tinta ┼či expresii ce reflecta tendintele actuale in fashion, folosind tratamentele cele mai inovatoare, iesind in intampinarea celor mai exigente cerinte ale cumparatorilor.


Jack&Jones este un brand usor de purtat, accesibil, cu haine relexante, confortabile, smart-casual si casual-sport: hanorace, bluze, pulovere, geci si jachete, accesorii si incaltaminte.


Jack&Jones este un brand care vorbeste “pe limba” barbatilor, indiferent de varsta sau culoare: cine poate rezista nemuritorului si irezistibilului denim? Noile colectii Jack&Jones poarta amprenta mai multor designeri vestimentari din intreaga lume, in special designeri italieni, care au reusit sa reuneasca intr-o formula unica toate calitatile eternului masculin: durabilitate, virilitate, eleganta.